@qanqboy selam,
Destek Ekibi arkadaşlarıma teşekkür ederek eklemek istiyorum:
Arkadaşlarımın cevabına bende ekleme yapmak istiyorum. Raporlarınızı incelediğimde 'Reklam yerleşimi' ile ilgili sorun yaşadığınızı görüyorum. Aktif görüntülenebilirlik durumunuz (EG) %23 olduğu görülüyor. Reklamlarınızı, esnek yapın,
boyutunu hem mobile ve hemde diğer cihazlara göre
uygun hale getirin. İlgili reklamlarınızı her yere değil, kullanıcıların görebileceği alanlara ekleyin.
En başarılı reklam boyutlarına ilişkin makaleyi kesinlikle inceleyin. Örnek: Footer daki reklam sunulur ama genellikle kimse görmez. Yada hemen geçilen sayfalarınız varsa, bir kaç saniye beklemeden geçilen, ancak reklam sunumu yapılan sayfalarınızda bu değeri düşürür. Ziyaretçilerinize bir şekilde reklamlarınızı sunmak değil, göstermelisiniz. Örnek: Bir web sayfası düşünün, kullanıcının
ilgi alanı web sayfanızın üst alanında diyelim (sayfanızı yarı yarıya -üst ve alt olarak- ikiye böldüğünüzü varsayalım) üstteki reklam hem sunulacak, hem görünecektir. Alttaki reklamlar ise sunulacak ancak görülmeyecektir. Bir iki reklam olsun ama kullanıcının göreceği yerde olsun

Bu durum tamamen dünyanızı değiştirebilir
İyi dileklerimle