Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba eşimin youtube adsense hesabı onaylanmiyor acaba yanliş bir şey me yaptık. lütfen bizi yardım edin. eşimin email lütfen biri bize yardım etsin. ne yapmamız lazım.
Size bu konu ile ilgili bir uyarı yada mesaj gelmesi gerekiyor, bir yerde yanlış yapıyorsunuz , kimlik bilgilerini , adresinizin doğru olduğuna emin olun , Adres belirtirken ,Türkçe karakterler kullanmayın (ğ,ç,ö,ü )gibi
Size bu konu ile ilgili bir uyarı yada mesaj gelmesi gerekiyor, bir yerde yanlış yapıyorsunuz , kimlik bilgilerini , adresinizin doğru olduğuna emin olun , Adres belirtirken ,Türkçe karakterler kullanmayın (ğ,ç,ö,ü )gibi
evet bu mesaj geldi. AdSense program politikalarımız, Google reklamlarının reklamverenlerimiz kadar yayıncılarımıza da yararlı olacağından emin olmak için tasarlanmıştır. Tüm yayıncıları incelemeden geçirir ve başvuruları reddetme hakkımızı saklı tutarız. Programımızın ölçütlerini karşılayacak değişiklikleri gerçekleştirmeniz durumunda, gelecekte AdSense'e tekrar başvurabilirsiniz.
evet bu mesaj geldi. AdSense program politikalarımız, Google reklamlarının reklamverenlerimiz kadar yayıncılarımıza da yararlı olacağından emin olmak için tasarlanmıştır. Tüm yayıncıları incelemeden geçirir ve başvuruları reddetme hakkımızı saklı tutarız. Programımızın ölçütlerini karşılayacak değişiklikleri gerçekleştirmeniz durumunda, gelecekte AdSense'e tekrar başvurabilirsiniz.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum , ben yetkili kişi değilim , bildiklerimiz ile sizlere yardımcı olmaya çalışan , normal bir yardımcıyım, öncelikle şunu belirteyim bu tür platformlarda mail adresi paylaşmayın , yanlış kişiler kötü amaçlı olarak sizlere mesaj atabilirler.
Sorununuza gelince , adsense lk olarak sizden adres ve taranmış şekilde kimlik bilgilerini göndermenizi ister , bunları yaptıktan sonra 3-5 gün içinde size olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacaklardır, adres doğrulaması olduktan sonra sizlere posta yolu ile pin gelecek , buda yaklaşık 1 ay yada daha fazla sürebilir. Pin girildikten sonra adsense ile ilişkilendirilmiş bir bana hesap no girilecek , bu banka hesabınıza belirli bir ücret yapar (çok küçük bir miktar ) bunu girdikten sonra kanalınıza da birikmiş olan para belirli süre aralığında hesabınıza yatacaktır.
Eşinizin YouTube AdSense hesabının onaylanmaması için birkaç neden olabilir. Bu nedenlerden bazıları şunlardır:
Kanalın yeterince popüler olmaması: AdSense hesabı açmak için kanalınızın belirli bir izlenme ve abone sayısına ulaşması gerekir. Kanalınızın yeterince popüler olmadığından şüpheleniyorsanız, biraz daha zaman verin ve kanalınızın büyüdüğünü görün.
Kanalın içerik politikasını ihlal etmesi: AdSense, bazı içerik türlerini yayınlamayı yasaklar. Kanalınızın içerik politikasını ihlal ettiğinden şüpheleniyorsanız, içeriğinizi gözden geçirin ve AdSense politikalarını ihlal eden içeriği kaldırın.
AdSense hesabının doğru şekilde doldurulmaması: AdSense hesabının doğru şekilde doldurulmaması da hesabın onaylanmaması için bir neden olabilir. AdSense hesabının doğru şekilde doldurulduğundan emin olmak için, AdSense destek sayfasını ziyaret edin.
Eşinizin YouTube AdSense hesabının onaylanması için yapabileceğiniz birkaç şey var:
Kanalınızın popülerliğini artırın: Kanalınızın popülerliğini artırarak, hesabınızın onaylanma şansını artırabilirsiniz. Kanalınızın popülerliğini artırmak için, düzenli olarak içerik yayınlayın ve içeriklerinizin ilgi çekici olduğundan emin olun.
Kanalınızın içerik politikasını inceleyin: Kanalınızın içerik politikasını inceleyerek, AdSense politikalarını ihlal eden içeriği belirleyin ve bu içeriği kaldırın.
AdSense hesabını doğru şekilde doldurun: AdSense hesabını doğru şekilde doldurarak, hesabınızın onaylanma şansını artırabilirsiniz. AdSense hesabını doğru şekilde doldurmak için, AdSense destek sayfasını ziyaret edin.