Doğrulama derken yani kimliğimizi çekip atmamız gerekecek mi Türkiye'de olduğu gibi.
S Samet47 Üye Üye 2 Kas 2020 431 68 28 5 Haz 2021 #1 Doğrulama derken yani kimliğimizi çekip atmamız gerekecek mi Türkiye'de olduğu gibi.
Atacbala Destek Ekibi Destek Ekibi 16 Eyl 2019 507 304 63 5 Haz 2021 #2 Adres doğrulaması yapılmazsa manuel doğrulama istenir bu durumda kimlik talep edilir,verdiğiniz ülkeye ait kimlik olmazsa onay verilmez
Adres doğrulaması yapılmazsa manuel doğrulama istenir bu durumda kimlik talep edilir,verdiğiniz ülkeye ait kimlik olmazsa onay verilmez
S Samet47 Üye Üye 2 Kas 2020 431 68 28 5 Haz 2021 #3 Atacbala' Alıntı: Adres doğrulaması yapılmazsa manuel doğrulama istenir bu durumda kimlik talep edilir,verdiğiniz ülkeye ait kimlik olmazsa onay verilmez Genişletmek için tıkla ... Türkiye hesabımızda ilk önce kimliğimizi çekip atmamızı istemişlerdi. Bu yurt dışında da uygulanan bir adım mı?
Atacbala' Alıntı: Adres doğrulaması yapılmazsa manuel doğrulama istenir bu durumda kimlik talep edilir,verdiğiniz ülkeye ait kimlik olmazsa onay verilmez Genişletmek için tıkla ... Türkiye hesabımızda ilk önce kimliğimizi çekip atmamızı istemişlerdi. Bu yurt dışında da uygulanan bir adım mı?
Atacbala Destek Ekibi Destek Ekibi 16 Eyl 2019 507 304 63 6 Haz 2021 #4 Samet47' Alıntı: Türkiye hesabımızda ilk önce kimliğimizi çekip atmamızı istemişlerdi. Bu yurt dışında da uygulanan bir adım mı? Genişletmek için tıkla ... Evet
Samet47' Alıntı: Türkiye hesabımızda ilk önce kimliğimizi çekip atmamızı istemişlerdi. Bu yurt dışında da uygulanan bir adım mı? Genişletmek için tıkla ... Evet
S Samet47 Üye Üye 2 Kas 2020 431 68 28 6 Haz 2021 #5 Atacbala' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Yani ingilterede açacağımı hesabımız bizden yurt dışı kimliği isteyecek?
Atacbala' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Yani ingilterede açacağımı hesabımız bizden yurt dışı kimliği isteyecek?