Zaten Bir AdSense Hesabınız Var! Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

btcalanya

Üye
Üye
12 Eki 2022
1
0
1
Merhaba.

Sitem için adsense hesabıma başvurmak istediğim de "Zaten Bir AdSense Hesabınız Var" sorunu ile karşılaşıyorum. Araştırdığımda daha önce açılmış olan hesabım varmış onu kapatmam gerekiyor. Fakat ne mail hatırlıyorum nede başka bir bilgi. Onu kapatmadığım sürece bu hatayı gideremiyormuşum. Tek çaresi aktif olan daha önce başka bilgisayardan açılmış adsense üzerinden başvuru yapmam gerekiyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan yada yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
Elinde domain ekli olmayan adsense hesabı olan yardımcı olabilecek birisi var ise çok memnun olurum.

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Merhaba,

Politikaya aykırı ikinci bir hesap açmış olduğunuz için iptal etmek için bu makaleyi AdSense hesabınızı kapatma - Google AdSense Yardım inceleyebilirsiniz. Eğer iptal etmenize izin vermezse admob hesabınız var mı kontrol edin.

Siz başvuru yaparken politikayı kabul ettiğiniz varsayılır ve Google ikinci bir hesap açamayacağınızı orada belirtir. Maalesef sizin durumunuzda olumlu bir geri dönüş söz konusu değildir. Bu politikada açıkça belirtilmiştir.

Birden fazla hesap yaratmanız halinde, Google’dan ek ödeme talep edemeyeceksiniz ve hesaplarınız kapatılacak. Bunu bilerek veya bilmeyerek yapsanız da Google bu konuda kesin ve net olarak şartları yerine getirmektedir.
Bir yakınınız adına hesap açabilirsiniz be burada tüm sorumluluk size ait olur. Daha önce doğrulanmamış bir telefon numarası olmalıdır.

Google bu konuda oldukça katıdır, siz bu programa başvurmadan önce tüm bilgileri okuduğunuz varsayıldığı için bu tarz yapılan hatalar maaleseg geri dönüşü olmayan hatalardır. Lütfen yeni bir hesap açmadan önce politikaları okuyun.

Google AdSense Çevrimiçi Hizmet Şartları