“Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ihsanb

Üye
Üye
27 Eki 2020
1
0
1
Merhabalar , "Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var" şeklinde bir uyarı almaktayım. Geçmişten kalan ikinci hesabımı kapatamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Ana hesap olarak barsyazilim@gmail.com üzerine kayıtlı adsense hesabını kullanmaktayım. Ana hesabım dışında kalan tüm adsense hesaplarımın kapatılmasını rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.
WhatsApp Image 2020-10-27 at 17.48.37.jpeg

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Merhabalar , "Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var" şeklinde bir uyarı almaktayım. Geçmişten kalan ikinci hesabımı kapatamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Ana hesap olarak barsyazilim@gmail.com üzerine kayıtlı adsense hesabını kullanmaktayım. Ana hesabım dışında kalan tüm adsense hesaplarımın kapatılmasını rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 1535
Google payments e girin , ödeme yönteminizi iptal edin. Otomatik olarak adsense hesabınız iptal edilecektir. Ardından mail alacaksınız.

Ayrıca adsense telefon adres bilgilerinizi saklı ve tekrar tekrar kullanmanız sıkıntı çıkarttır.

Peace_6565

Üye
Üye
30 Eki 2020
3
1
3
merhabalar ben bir türlü Google adsense hesabımı aktif edemiyorum böyle bir uyarı alıyorum
Zaten bir AdSense hesabınız var
AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?​
AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:​
1.​
peac...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.​
veya​
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.​
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

ben yukarıdaki emaili hatırlamıyorum bile. benim kullandığım email erdalozlemaydemir@gmail.com
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.