zaten mevcut bir adsense hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

iremshn

Üye
Üye
5 Ağu 2019
2
0
1
AdMob politikaları kişi başına bir hesap açılmasına izin verir. AdMob'u kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:​
1.​
beab...@gmail.com ile ilişkilendirilmiş mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin​
veya​
2.​
AdMob hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek yinelenen hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.​

Merhaba Bende böyle bir uyarı alıyorum. Eşimin eskiden aktif olarak kullandığı hesap. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Teşekkür ederim Doğukan bey form gönderme uygulamasına girdiğimde adsense hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresi yazmam isteniliyor fakat ben kapatmak istediğim adsense hesabının ne e-posta hesapni nede şifasını hatırlıyorum nasıl form göndereceğim yardıci olurmusunuz teşekkür ediyorum

Selam,

Değerli destek ekibi uzman arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ve eklemek istiyorum. Bahse konu alana kullanmak istediğiniz hesabı yazın, geri kalanını ilgili birim uygun görürse temizleyecektir. Uygun görürse den kastım, herhangi bir politika ihlaliniz yoksa. Tabi politikalar ekibine müdehale şansımız olmadığı için olumlu yada olumsuz gelecek yanıttan bizim değil öncelikle sizin haberiniz olacaktır. Şimdiden iyi şanslar diliyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
AdMob politikaları kişi başına bir hesap açılmasına izin verir. AdMob'u kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:​
1.​
beab...@gmail.com ile ilişkilendirilmiş mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin​
veya​
2.​
AdMob hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek yinelenen hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.​

Merhaba Bende böyle bir uyarı alıyorum. Eşimin eskiden aktif olarak kullandığı hesap. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim

Merhaba,

Size açmış olduğunuz konu başlığı altından yanıt ilettim.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: iremshn