Adsense zaten bir hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Merhaba. Yaklaşık 2gündür adsense hesabımın doğrulanmasını bekliyorum ama zaten bir hesabınız hatasını alıyorum. Adsense hesabımı başka bir hesaba taşıyacaktım ve bu yüzden kullandığım ceyhuncakman53@gmail.com adli epostada olan adsense hesabımı sildim ve yeni bir eposta açtım. Hesabımı bağlamaya çalıştığımda sürekli aynı hatayı alıyorum şuanda 2 adsense hesabınada erişimim yok zaten bir hesabınız var yazıyor ama 2hesaba da giremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhaba,

Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için şu makaleyi(How to cancel your AdSense account - AdSense Help) inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin. Eğer diğer hesabınızı bilmiyor ve erişemiyorsanız

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Bizler destek ekibiyiz sorularınızın açıklamalarını ve cevaplarını söyleriz. Müdahale edemeyiz tek müdahale edebilecek kişiler Adsense İnceleme Ekibidir.

Saygılarımla

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
İki hesapta şuan onaylanma sürecinde oyüzden kapatamıyorum inceleme ekibine nasıl ulaşacağımı söylerseniz gerçekten çok mutlu olurum

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
İnceleme ekibine biz de dahil kimse ulaşamaz.

Saygılarımla

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Onlar inceleme ekibi değil onlar Ürün Uzmanları size tavsiyem bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır.

Saygılarımla