Tekrar kullanılan içerik hatası

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Anladigim kadariyla derleme icerik yapiyorsunuz, bu durumda 2020 guncellemesiyle istenmeyen icerik kategorisinde yer aliyor,eger icine yorum katmiyorsaniz yasak bunun disinda

Biri yapiyor bende yaparim demek google için çözüm değil,politikaya uygun değilse degerlendirme yapilirken kapatilir.Bu ya bugün olur ya 3 sene sonra ama uygunluk yoksa kapanacaktir.Bahsettigim başlıklarda muhakkak hatanız vardir aksi halde böyle bir sorunla karşılaşmazdiniz düzeltip başvurun,

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Ayrıca bu tarz derlemelerde telif haklari kapsaminda bir sabah uyandiginizda teliften kanaliniz kapanmis bir şekilde de uyanabilirsiniz,kendi uretmediginiz içeriklerden uzak durmanızi tavsiye ederim.Aksi halde sorun yasamaya devam edeceksiniz.

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
Herkese selamlar bende youtube aktif olarak yaklaşık 1.5 ay önce içerik yükleyerek para kazanmak için başladım. 1000 abone 4000 saat kuralını karşılayıp para kazanmanın aktifleştirilmesi için başvuruda bulundum. Ancak kısa süre sonra "tekrar kullanılan içerik" uyarısı ile bana dönüş yapıldı. kanalımı inceleyip hangi videoların kusurlu olduğunu bana iletebilecek birisi varmı? yardımcı olursanız sevinirim. Kanalımın linki : https://www.youtube.com/channel/UCfAMGbbbAie3rnw9ln0mJnw

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Herkese selamlar bende youtube aktif olarak yaklaşık 1.5 ay önce içerik yükleyerek para kazanmak için başladım. 1000 abone 4000 saat kuralını karşılayıp para kazanmanın aktifleştirilmesi için başvuruda bulundum. Ancak kısa süre sonra "tekrar kullanılan içerik" uyarısı ile bana dönüş yapıldı. kanalımı inceleyip hangi videoların kusurlu olduğunu bana iletebilecek birisi varmı? yardımcı olursanız sevinirim. Kanalımın linki : https://www.youtube.com/channel/UCfAMGbbbAie3rnw9ln0mJnw
Tüm içerikleriniz.2020 politikalarıyla birlikte derleme icerikler para kazanmaya uygun degildir maddesi geldi, videolarınız inceledigimde özgün içerikler malesef yok bu sartlarda para kazanma acilmayacaktir.

• Beğen
Tepkiler: hdemir1993

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
Tüm içerikleriniz.2020 politikalarıyla birlikte derleme icerikler para kazanmaya uygun degildir maddesi geldi, videolarınız inceledigimde özgün içerikler malesef yok bu sartlarda para kazanma acilmayacaktir.
BAZI VİDEOLARA KENDİ YORUMUMU KATTIM ÖRNEK
BU VİDEO
BİRDE TAMAMEN KENDİME ÖZGÜ BU MÜZİK VİDEOLARI
BUNLARIDA SİLMEM GEREKİR Mİ? DİĞERLERİNDE HAKLISINIZ OLAYI YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZMEYE BAŞLADIM. İNANIN HER VİDEO İÇİN EN AZ 5-6 SAAT VAKİT HARCADIM. HEPSİNİ SİLMEM GEREKİR Mİ? BİR DE SADECE MÜZİK VİDEOLARINI MI YAYINLASAM BENİ YÖNLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. HEMEN CEVAP VERİP YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
BAZI VİDEOLARA KENDİ YORUMUMU KATTIM ÖRNEK
BU VİDEO
BİRDE TAMAMEN KENDİME ÖZGÜ BU MÜZİK VİDEOLARI
BUNLARIDA SİLMEM GEREKİR Mİ? DİĞERLERİNDE HAKLISINIZ OLAYI YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZMEYE BAŞLADIM. İNANIN HER VİDEO İÇİN EN AZ 5-6 SAAT VAKİT HARCADIM. HEPSİNİ SİLMEM GEREKİR Mİ? BİR DE SADECE MÜZİK VİDEOLARINI MI YAYINLASAM BENİ YÖNLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. HEMEN CEVAP VERİP YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Muzik videolariylada alamazsiniz onay hocam özgün icerikler olmalı bu tarz videolarla derleme videolarla onay alacaksaniz en azindan seslendirmesini yapmalisiniz ki oda kesin onay almak için yeterli degildir.Daha özgün iceriklerw yonelmenizz tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: hdemir1993

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
Selam 5000 saat izlenmem 704 saate düşmüş demek ki kabul ettiği videolar var bunları nasıl anlayabilirim. teşekkürler.

Son düzenleme: