Tekrar kullanılan içerik hatası

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
Başka şekilde surede bir değişme yasanmaz videoların izlenme dakikalari yıllık olarak gecerli bir gunde de 4300 saat izlenme olasiliginiz düşük
bende anlamadım. kafam karıştı. kanalımdaki bütün videoları kalıcı olarak silmem şart mı bu durumda. eski videolarımdan birine kendi yorumlu görüntümü ekleyip yayınladım. sizce bu şekilde yapsam uygun mu?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
bende anlamadım. kafam karıştı. kanalımdaki bütün videoları kalıcı olarak silmem şart mı bu durumda. eski videolarımdan birine kendi yorumlu görüntümü ekleyip yayınladım. sizce bu şekilde yapsam uygun mu?
Evet hocam kalici olarak silmeniz gerekmekte.Hocam bu formatta sikintili nokta şu bu videolar yine derleme videolar ama videoya ozgun katiliminiz bulunmakta bu durumda onay alan kanallar olduğu gibi onay almayan kanallarda bulunmakta pk acilma ihtimalini %50 dusunebilirsiniz.Ama eğer bu formattan başka aklinizda uretebileceginiz bir konus yoksa kendinizi sol üst koseye alarak yine sansinizi deneyebilirsiniz hocam

• Beğen
Tepkiler: hdemir1993

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
Evet hocam kalici olarak silmeniz gerekmekte.Hocam bu formatta sikintili nokta şu bu videolar yine derleme videolar ama videoya ozgun katiliminiz bulunmakta bu durumda onay alan kanallar olduğu gibi onay almayan kanallarda bulunmakta pk acilma ihtimalini %50 dusunebilirsiniz.Ama eğer bu formattan başka aklinizda uretebileceginiz bir konus yoksa kendinizi sol üst koseye alarak yine sansinizi deneyebilirsiniz hocam
cevaplar için teşekkür ederim. başınızı ağrıtıyorum son sorum olacak. yayından kaldırdığım videolara özgün katılımımı sağlayıp yeniden yayınlasam olurmu? yoksa yeni videolara mı özgün katılım sağlamam gerekir.

hdemir1993

Üye
Üye
23 Şub 2021
18
1
3
cevaplar için teşekkür ederim. başınızı ağrıtıyorum son sorum olacak. yayından kaldırdığım videolara özgün katılımımı sağlayıp ( görüntülü yorumumu ) yeniden yayınlasam olurmu? yoksa yeni videolara mı özgün katılım sağlamam gerekir.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
cevaplar için teşekkür ederim. başınızı ağrıtıyorum son sorum olacak. yayından kaldırdığım videolara özgün katılımımı sağlayıp ( görüntülü yorumumu ) yeniden yayınlasam olurmu? yoksa yeni videolara mı özgün katılım sağlamam gerekir.
Kullandiginiz videolarin sequenceini degistirirseniz sorun yasamazsiniz hocam bu mantigi bilmiyorsaniz yeni videolarla yapın kafaniz agrimasin

• Beğen
Tepkiler: hdemir1993